Chef kuhinje (m/ž)

5 dana
Poslodavac:
Hotel Split, obrt za turizam, usluge i trgovinu Hotel Split, obrt za turizam, usluge i trgovinu
Kategorija:
Turizam i ugostiteljstvo
Mjesto rada:
Split - Podstrana
Rok prijave:
02.10.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta: Hotel Split je boutique hotel u obiteljskom vlasništvu, smješten u Podstrani. Našim gostima nudimo visoko personaliziranu uslugu iznimne kvalitete, uz istovremeno poštovanje najviših standarda ekološki održivog i društveno odgovornog poslovanja. U sklopu hotela posluje i L'Aroma restoran, otvoren cijele godine kako za goste hotela, tako i kao a la carte restoran. U potrazi smo za ozbiljnim djelatnikom s dugogodišnjim iskustvom, voljom i spremnošću da prezentira sebe kroz svoj rad, za cjelogodišnji rad u restoranu.

Zadaci i odgovornosti navedenog radnog mjesta obuhvaćaju:
- postavljanje i organiziranje kuhinjskog poslovanja
- osmišljavanje jelovnika
- izrada normativa jela
- briga oko pravovremene nabave potrebnih namirnica
- priprema i prezentiranje hrane prema normativima i standardima struke i hotela
Vrsta posla:stalni radni odnos
Županija:Splitsko-dalmatinska županija

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:- najmanje 10 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
- poznavanje internacionalne i mediteranske kuhinje
- dobre organizacijske i komunikacijske vještine
- kreativnost, samostalnost i sklonost timskom radu
- iskustvo u visoko kategoriziranim hotelima na poslovima pripreme i organiziranja nabave hrane je prednost

Molimo prijavite se donjom Brzom prijavom.

hotelsplit.com/gastronomija/laroma-restaurant
Minimalna stručna sprema:Srednja škola
Strani jezik:engleski
Vozačka dozvola:B
Poznavanje rada na računalu:napredno
Potrebno radno iskustvo:deset i više godina

Kontakt podaci

Naziv poduzeća: Hotel Split, obrt za turizam, usluge i trgovinu
Adresa:Strožanačka 20, 21312 Podstrana
Županija:Splitsko-dalmatinska županija

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr oglasnikpopusti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare