Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 23.05.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Asistent u uredu direktora (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
23.05.2021.

O poslu

Opis radnog mjesta:
AMD PROMET d.o.o. je veleprodaja i maloprodaja usmjerena na dječje igračke i programe odgovarajuće obrazovne sadržaje namijenjene prvenstveno najmlađima.

Asistent u uredu direktora (m/ž)

Opis posla:

Bit ćeš zadužen/a za administrativne poslove vezane za komunikaciju s veleprodajnim kupcima u kojima ćeš pridonositi održavanju postojećih poslovnih odnosa te stvaranju novih i na taj način pridonijeti postojanju i reputaciji tvrtke.

Svoje komunikacijske i pregovaračke vještine moći ćeš iskazati i u komunikaciji s dobavljačima (traženje i nuđenje ponuda, a veliki naglasak je na komunikaciju sa stranim dobavljačima zbog čega dajemo prednost onim kandidatima koji dobro govore engleski jezik).

Administrativni dio posla uključuje i izradu određenih dokumenata i izvještaja, ulaznih kalkulacija, prijevod i deklariranje artikala.

Kreativni dio posla ispunjava marketing, koji uključuje, SEO optimizaciju web stranice, osmišljavanje i provođenje akcija i kampanja na web-u i društvenim mrežama, pripremu za promo materijale i slično.

Također, imati ćeš priliku putovati na sajmove i kod dobavljača u inozemstvo. (Naravno nakon što se vratimo na staro normalno).
Posebne pogodnosti:
Nudimo:
Za početak, nudimo ugovor na određeno vrijeme.
Osim toga, nudimo ti pozitivno radno okruženje koje donosi rad u manjoj kompaniji, redovna primanja koja su često stimulativna i koja se mijenjaju ovisno o postizanju prethodno postavljenih ciljeva, a također i profesionalno usavršavanje.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Uvjeti:
S obzirom na navedeni opis posla važno nam je da si lojalna, odgovorna, pouzdana, fleksibilna, strukturirana i organizirana osoba koja je motivirana za navedeno radno mjesto i spremna na mutitasking.

Poželjno je iskustvo na istom (sličnom) radnom mjestu ili barem iskustvo u nekoj od navedenih smjernica u opisu posla. Isto tako, pri samoj prijavi za radno mjesto prednost imaju kandidati s priloženim videom tj. nestandardiziranim predstavljanjem i životopisom.

Stručna sprema: Viša ili srednja stručna sprema
Vještine: Word, Excel, Outlook, Internet, Wordpress

Napomena: U životopisu za prijavu potrebna je Vaša slika.
Strani jezik:
engleski (napredno)
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računalu:
napredno
Potrebno radno iskustvo:
dvije godine