Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 01.12.2015. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Asistent/ica u računovodstvu na EU projektu

Oglas je istekao

O poslu

Opis radnog mjesta:
Drvodjeljska škola Zagreb započela je s provedbom EU financiranog projekta u svibnju 2015. godine. Zbog projektnih potreba za izradu redovitih tromjesečnih izvještaja, organizacije putovanja, plaćanja dobavljačima, izrade ugovora te unosa izvještaja u MIS sustav škola zapošljava administratora/icu u računovodstvu kao člana užeg projektnog tima, na određeno vrijeme do 30.04.2015. godine. Radno mjesto je izvrsna prilika za stjecanje iskustva u provedbi EU projekta, na kojemu se može snaći osoba koja razlikuje bruto i neto, zna što je JOPD obrazac, i može cijeli dan unositi podatke u excell tablicu kad je potrebno. Projektom škola obnavlja zapušteni rasadnik, pa je poželjno da osoba ima sklonosti prema uzgoju bilja, podonosnog drveća, te općenito poznavanje rasadničarske proizvodnje (nije uvjet).
Prednost će imati osobe s iskustvom u administraciji EU projekata.
Obvezno je poslati skeniranu Svjedodžbu/Diplomu o stečenoj kvalifikaciji (najviše razine koju posjedujete), te potvrdu o nekažnjavanju ne stariju od tri mjeseca.
Dokumenti se mogu poslati e-mailom na: [email protected]
Posebne pogodnosti:
Zanimljiv projekt modernizacije strukovnih kurikuluma u Drvodjeljskoj školi Zagreb, motiviran projektni tim, pripadajuća samostalnosti i odgovornost na radnom mjestu.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Završena srednja škola, iskustvo rada u administraciji EU projekta, izradi financijskih izvješća, ispunjavanje mjesečnih izvještaja o radu, poželjno iskustvo rada u MIS sustavu.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Strani jezik:
engleski
Poznavanje rada na računalu:
dobro
Potrebno radno iskustvo:
jedna godina