Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.08.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Agentica / Agent za zapošljavanje

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Osijek
Rok prijave:
31.08.2018.
Plaća:
od 664 € do 1 062 € neto  (Kalkulator plaće)

O poslu

Opis radnog mjesta:
Agencija za zapošljavanje sa sjedištem u Groningenu, Nizozemska te osam ureda diljem Nizozemske traži pojačanje među hrvatskim radnicima!

Tražimo osobu koja će obavljati poslove kontakata sa potencijalnim radnicima, provjeriti njihovu stručnu spremu, odrađivati intervjue, informirati zajednicu o radu u Nizozemskoj i radu s nama. Ovaj posao će zahtjevati putovanja u okolne gradove i odlične vještine komunicirana i stvaranja dugoročnih veza sa portalima za zapošljavanje, obrazovnim institucijama, medijima te lokalnim zajednicama.

Prima Personeel i njena europska inačica Prima People je ozbiljna i profesionalna firma koja pruža jednake mogućnosti svim svojim radnicima te je stoga transparentnost i pravilno postupanje na vrhu naših vrijednosti.

Nakon rokova prijave, intervjui će se održati u Zagrebu gdje će kandidati imati priliku bolje upoznati osoblje Prime i naš način rada!
Posebne pogodnosti:
Mogučnost rada kao samozaposlena osoba ili putem standardnog ugovora o radu sa Primom. Urednu i stimulativnu plaću i bonuse koji se vežu uz performans. Putni troškovi i usavršavanje.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Potrebno je odlično znanje Engleskog jezika radi dnevne komunikacije sa sjedištem u Nizozemskoj i mnoštvom drugih, povezanih radnji.

Potrebno je da je osoba samostalna, snalažljiva, komunikativna i da je spremna raditi po pravilima struke. Nama je od izuzetne važnosti da je naš rad u Slavoniji transparentan i da slijedi naše standarde struke.

Prijavite se na e-mail: [email protected] ili putem Brze prijave.
Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Strani jezik:
engleski
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računalu:
dobro
Potrebno radno iskustvo:
dvije godine