Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 15.08.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Agent posredovanja u prometu nekretnina (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Gorski kotar
Rok prijave:
15.08.2021.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Kao najveći Remaxov franšizer za posredovanje u prometu nekretnina u Hrvatskoj, tvrtka Remax Centar nekretnina u konstantnom je rastu i potrebi za novim agentima. U 2021. godinu ušli smo s 9 ureda diljem Hrvatske i s preko 90 agenata unutar našeg sustava. Naše tržište nikada nije bilo dinamičnije. Klijenti su sada, više nego ikada prije, posložili prioritete te su osvijestili da je najbitnije imati nekretninu koja omogućuje kvalitetan život. Spreman si trenutne tržišne uvjete okrenuti u svoju koristi?

Pridruživanjem našem timu postaješ dio globalne obitelji od 130.000 agenata koji će te inspirirati da naučiš i usavršiš posao prodaje nekretnina. Svjestan si da je u Hrvatskoj ulaganje u nekretnine tradicija te karijeru vidiš u ovom izrazito dinamičnom tržištu? Voliš raditi s ljudima i slušati njihove potrebe, a uvijek su ti govorili i kako imaš smisla za prodaju? Vrhunski poznaješ svoj kraj?

Ako si na većinu ovih pitanja odgovorio s da, onda baš tražimo tebe!

AGENT POSREDOVANJA U PROMETU NEKRETNINA (M/Ž)
Lokacija: Gorski kotar

Opis posla:

Kao agent posredovanja u prometu nekretnina radit ćeš na pronalaženju nekretnina za potencijalne klijente, prezentirati nekretnine kupcima, voditi pregovore s kupcima i prodavateljima te ćeš kontinuirano razvijati i održavati partnerske odnose s klijentima. Radit ćeš zanimljiv i dinamičan posao na tržištu koje nikad ne spava.

Vrsta zaposlenja: Partnerska suradnja
Posebne pogodnosti:
Što nudimo?
Vjerujemo da si i dalje zaineresiran i želiš znati što ti nudimo. Dajemo ti priliku da ostvariš izazovnu, dinamičnu i unosnu karijeru agenta. U malo kojem poslu imaš toliki utjecaj na svoja primanja kao u poslu agenta za posredovanje u prometu nekretnina. Svaki agent ima svoj stil pristupa klijentima, a uspjeh prati one proaktivne i ustrajne. Čekamo te!

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Potrebne kompetencije:
Pitaš se hoćeš li to moći i znati? Naravno da hoćeš! Svako tvoje prethodno radno iskustvo je prednost, a najveća prednost je tvoja upornost, poduzetnost i strast za novim znanjima. Mi ćemo ti organizirati inicijalnu edukaciju, cijelo ti vrijeme pružati podršku i naučiti te svim tajnama ovoga posla. Na tebi je samo da si komunikativan, odgovoran, ambiciozan, voljan učiti te da imaš minimalno SSS i vozačku dozvolu.

Molimo prijavite se putem donje 'Brze prijave'.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Vozačka dozvola:
B