Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 19.08.2014. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Administrator (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Dugo Selo
Rok prijave:
19.08.2014.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Mi smo internacionalna kompanija, Europski lider u proizvodnji i prodaji sistema dimnjaka iz nehrđajućeg čelika te smo prisutni u cijelom svijetu kao i u Hrvatskoj kroz tvrtku kćer Jeremias d.o.o. u vlasništvu Jeremias GmbH sa sjedištem u Njemačkoj. Glavne aktivnosti tvrtke u Hrvatskoj su prodaja sa vlastitog lagera širokog broja sistema dimnjaka koji su proizvedeni u našim tvornicama u Europi.

Zbog ekspanzije našeg malog tima tražimo osobu na poziciji administrator.
Posebne pogodnosti:
Nudimo Vam rad u internacionalnoj kompaniji sa mogućnošću napredovanja, ako ste spremni preuzeti odgovornost te ste orijentirani prema uspjehu možete imati budućnost u Jeremias grupi.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Idealni kandidat bi bio/bila visoko motivirana fleksibilna, ambiciozna osoba koja ima znanje iz ekonomije (SSS min.) s aktivnim korištenjem njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu, napredne vještine korištenja Excel-a i cijelog MS office paketa su neophodne poželjna su i znanja ERP sistema (Pantheon) koja je spremna učiti i raditi u internacionalnoj kompaniji te sa svojim vještinama, proaktivnošću i znanjem doprinjeti razvoju tvrtke u Hrvatskoj.

Prednosti: znanje i iskustvo rada u Pantheon software-u, njemački jezik u govoru i pismu.

Ako se vidite na ovoj poziciji molim Vas da Vaše cijenjene molbe sa životopisom na engleskom jeziku pošaljete putem linka za prijavu.
Strani jezik:
engleski, njemački
Vozačka dozvola:
B