Započni novu temuOdgovori Stranica: 1/2.   [ 24 post(ov)a ]
Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Ledo
PostPostano: sub kol 19, 2006 18:42 
Početnik foruma

Zna li netko kakva su testiranja u Ledu d.o.o. a i kakvi su uvjeti rada tamo.

Unaprijed zahvaljujem na informaciji.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto svi 08, 2007 16:38 
Početnik foruma

To ti je posao ako baš nemas kuda. Dobro je to što je plača redovita iako nije bog zna kako velika. Dobro je i to što ti ide i staž i socijalno. Radi se u smjenama. Pauza osim za gablec nema. Jedino ako crkne neki stroj. Zabranjeno je pušenje, što je također pozitivno. Radi se u mokrome i vlazi, stalno jednoličan posao. Ako pokažeš da voliš raditi onda če ti dati još više posla. Obečati će ti da će te primiti za stalno tako da se onda još bolje trudiš, a na kraju te otpile, ili eventualno ti kažu "na godinu sigurno". Postoje opasnosti od ozljeda na radu i to gadnih te profesionalnih oboljenja. Šefovi su kako koji. Večina je bezobrazna. Viču na radnike i ne poštuju njihovo dostojanstvo. Jedno vrijeme se je moralo pitati i za ići na wc. Sindikata ima ali on štiti poslodavca. Ima kršenja radničkih prava. E da dobro je i to što se dobije i božićnica i regres. Ukupan dojam je da ima i boljih mjesta za rad. Ledo više nije ono što je nekad bio.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet lip 01, 2007 23:32 
Početnik foruma

ja namjeravam radit u ledu sada preko ljeta.ima netko da je radio samo tako kratko? općenito,kolko sati se radi,kolko se plača po satu?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri lip 04, 2008 16:21 
Početnik foruma

ej cao zeljka, ti si pitala jel misli itko raditi ovo ljrto u ledu, na kraće vrijeme, ja mislim raditi!! jel bi se mogli čuti prek msn-a il nece drugoga! ja sam se malo raspitivala o ledu! malo mi je nezgodno prek foruma, ne znam se bas koristiti! cao! moj ti je e-mail ankica_89@hotmail.com

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet srp 24, 2008 09:01 
Napredni član foruma

znam curu koja 15-ak godina radi u Ledu.

puno se radi, a slabo zarađuje.

kakva je situacija - bolje išta nego ništa.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub srp 26, 2008 22:56 
Početnik foruma

pitanje za user999 - prijavljena sam trenutno na natječaj u Ledu, čekam rezultate, nemam pojma o plaći, pa me zanima koliko su loše plaće i u kojem sektoru radi ta cura koja kaže da puno radi za male novce..please odgovori što prije..hvala

Vrh

Naslov: Re: Ledo
PostPostano: pet kol 08, 2008 17:43 
Početnik foruma

Plaće su 3500-4000kn za radnike u proizvodnji i u skladištu, osim ako nisi neki šefić, onda je plaća oko 6500.
Pripravnici s VSS imaju faktor 3,25, a prvu godinu dobivaju 80% plaće, to je oko 4500-5500kn, znači nakon godinu dana oko 6500kn, ali sve ovisi da li imaš djecu, jesu li osigurana po tebi, ovisi i da li si prijavljen u Zg, jer je prirez veliki. Sezonci ne dobivaju regres ni božićnicu, jer se točno pazi da se radni odnos ne zasniva više od 6 mjeseci u komadu, nego se r.o. prekida nakon proteka 5,5 mjeseci, a tada po svom kolektivnom ugovoru nisu dužni isplatiti regres i božićnicu :wink:

Vrh

PostPostano: uto ožu 31, 2009 07:03 
Početnik foruma

Ja sam tamo jedno ljeto sezonski radio kao pomocnik na terenu (suvozac u kamionu). Radno vrijeme 6-19h s tim da 7-18h sam bio na terenu (to ovisi o podrucju koje dobijes, "sretnici" sta dobiju najdalje terene su se nerijetko vracali i oko 22h). Nedjelja je slobodna. Placa je tada bila 2400HRK netto, prijava OK. Uglavnom robija od posla, vani ljeti 40C, u kamionu bez klime pakleno, a pri svakom zaustavljanju usijanom glavom na koji minut uronis u hladnjacu :twisted: Najbolja strana posla je bila ta sta se nisam u zivotu toliko nasmijao (sta od muke, sta od duhovitog kolege-vozaca, sta od mjesnih redikula koji su narucivali sladolede).. U svakom slucaju za 2 mjeseca sam slucajno dobio drugu ponudu i bye bye Ledo... Navodno je bilo i takvih koji su pukli pod pritiskom te se desio i slucaj da je pomocniku na semaforu pukao tlak te je uz "...... tebe,Ledo,kamion i ovi glupi posao" izasao iz kamiona i napustio Ledo :lol:

Vrh

PostPostano: čet vel 04, 2010 20:11 
Početnik foruma

dali netko zna kavi su sada uvjeti u LEDU? i dali je prijevoz placen za radnike?

Vrh

PostPostano: ned vel 28, 2010 23:54 
Početnik foruma

ja sam radila u ledu prošle godine 3 mj.plaća je brutalno mala u odnosu na uvjete ,cca 3 000 kn(ak si prek student servisa onda ti je nešto veća),radiš 3 smjene,mokri podovi,moraš pazit da ti stroj ne zakači neki dio tijela i tak...dobro je jedino to kaj ima puno mlade ekipe pa se možeš malo i zekat kad nije gužva

Vrh

PostPostano: pon ožu 15, 2010 16:31 
Početnik foruma

Pozdrav ekipa!
Evo ja sam novi tu i imam pitanje u vezi posla u LEDU,pa ako je moguće da mi netko odgovori bio bih puno zahvalan! Zanima me kako je vozačima u LEDU koji voze kamione,jer bi se volio prijavit za posao pa da znam otprilike ako je netko informiran.kakve su plaće i radno vrijeme? pozz

Vrh

PostPostano: sub tra 03, 2010 14:48 
Početnik foruma

ema je napisao/la:
ja sam radila u ledu prošle godine 3 mj.plaća je brutalno mala u odnosu na uvjete ,cca 3 000 kn(ak si prek student servisa onda ti je nešto veća),radiš 3 smjene,mokri podovi,moraš pazit da ti stroj ne zakači neki dio tijela i tak...dobro je jedino to kaj ima puno mlade ekipe pa se možeš malo i zekat kad nije gužva

a daj mi reci kolika je placa od prilike preko student servisa u ledu...mislim radit samo mjesec dana...onak treba mi nekih 3500-4000 kn...pa ak ti nije problem da mi kazes da znam dal da trazim nes drugo...unaprijed hvala...

Vrh

PostPostano: sri tra 14, 2010 22:44 
Početnik foruma

U Ledu si plaće sljedeće:
Vozač kamijona: oko 5000 tusuća kuna
Djelatnik u proizvodnji: 3000 tisuće kuna
Pratioc u kamijonu: 3000 tisuće kuna
Učenici i studenti mogu zaradit i nešto više nego radnici koji su na projavljeni na određeni ugovor.

Plaća sjeda svakih petnaest dana, znači 1. i 15. u mjesecu, što je na neki način dobro jer se nemože cijela plača potrošit u privih 10 dana u mjesecu. Plače su redovite i nikad ne kasne. Svi koji se zaposlite u ledu preko sezone znajte da vam radni odnos za tu godinu završava na kraju sezone koja traje do početka 10. mjeseca.

Vrh

PostPostano: čet svi 20, 2010 23:10 
Početnik foruma

planiram raditi ovo ljeto u ledu,ali samo jedan mjesec.zanima me kakve su smjene,radi li se svaki tjedan razlicita smjena?
i postoji li organizirani prijevoz do tamo,kao neki radnicki autobus?

Vrh

PostPostano: ned svi 23, 2010 21:59 
Početnik foruma

kako ste se prijavili za posao u ledu? za rad preko stud-ugovora?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temuOdgovori Stranica: 1/2.   [ 24 post(ov)a ]
Stranica 1, 2  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir: