Započni novu temuOdgovori Stranica: 2/2.   [ 22 post(ov)a ]
Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon stu 03, 2003 03:20 
ja je napisao/la:

:o pitaj! nije sramota ne znati!
nismo se svi nauceni rodili "kao neki" (guest)
nadam se da cu ti ja moci nekako pomoci
svi u nekim sluzbenim uredima samo znaju piti kave,citat novine i razglabat o glupostima. da bi nekome pomogli,a za to dobivaju placu,ni govora,samo slijezu ramenima i salju nas od vrata do vrata.

konkretno,umjesto da kod njih dobijes informaciju,nakraju je dobijes od onog od kojeg najmanje ocekujes.
tak je kod mene bilo. :P

A joj,ne znam od kud da počnem :D imam mali milijun pitanja,trebah prvo njih razvrstati pa ti pošaljem ;) može?
A evo pitanja za sve: da li ovdje ima ljudi koji imaju iskustva s ovim MOMPS-ovim kreditiranjem ?Dal se isplati obratiti njima ili rađe da sve sama.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon stu 03, 2003 15:01 
guestica je napisao/la:
ja je napisao/la:

:o pitaj! nije sramota ne znati!
nismo se svi nauceni rodili "kao neki" (guest)
nadam se da cu ti ja moci nekako pomoci
svi u nekim sluzbenim uredima samo znaju piti kave,citat novine i razglabat o glupostima. da bi nekome pomogli,a za to dobivaju placu,ni govora,samo slijezu ramenima i salju nas od vrata do vrata.

konkretno,umjesto da kod njih dobijes informaciju,nakraju je dobijes od onog od kojeg najmanje ocekujes.
tak je kod mene bilo. :P

A joj,ne znam od kud da počnem :D imam mali milijun pitanja,trebah prvo njih razvrstati pa ti pošaljem ;) može?
A evo pitanja za sve: da li ovdje ima ljudi koji imaju iskustva s ovim MOMPS-ovim kreditiranjem ?Dal se isplati obratiti njima ili rađe da sve sama.

;)
hej ana!
sto se momsp-a tice,isplati se ako si do kraja svorc i ako namas neku drugu soluciju.

jesi li pogledala formulare koje trebas ispuniti?
a tek plan razvoja i ... ?

ja sam svorc i najvjerojatnije cu uzeti kredu kod njih.
min. iznos je 5.000 Eur,a godisnja kamata je svega 2%.

kad moras birati izmedu dva zla,naravno da moras odabrati manje.
opet je povoljnije od bilo koje banke.
nije tak strasno.

mogu ti poslati formulare mailom,pa pogledaj o cemu je rijec.

meni konkretno ne treba puno love,zadovoljit cu se i sa 5.000 Eura.

opet ti ovisi za sta ti kreda treba;
- za uredenje prostora,
- za nabavu robe ...

osim toga,na zavodu za zaposljavanje mozes izvuc oko 1.000 Eura nepovratnih sredstava.

javi se!
pozdrav! :P

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto stu 04, 2003 00:19 
Guest je napisao/la:
hej ana!
sto se momsp-a tice,isplati se ako si do kraja svorc i ako namas neku drugu soluciju.

jesi li pogledala formulare koje trebas ispuniti?
a tek plan razvoja i ... ?

ja sam svorc i najvjerojatnije cu uzeti kredu kod njih.
min. iznos je 5.000 Eur,a godisnja kamata je svega 2%.

kad moras birati izmedu dva zla,naravno da moras odabrati manje.
opet je povoljnije od bilo koje banke.
nije tak strasno.

mogu ti poslati formulare mailom,pa pogledaj o cemu je rijec.

meni konkretno ne treba puno love,zadovoljit cu se i sa 5.000 Eura.

opet ti ovisi za sta ti kreda treba;
- za uredenje prostora,
- za nabavu robe ...

osim toga,na zavodu za zaposljavanje mozes izvuc oko 1.000 Eura nepovratnih sredstava.

javi se!
pozdrav! :P

Ako misliš na formulare s mompsove web stranice,mislim da imam sve,najbolje ono za početnike.Sudeći po tvojem postu u istoj smo situaciji.Kod toga za početnike zanima me o čemu je riječ s njihovim seminarima za poduzetnika početnika.Ja još nemam registriranu firmu,a čula sam da treba biti brz i da ih se već dosta javilo,a da li svi dobivaju pomoć ili samo najbolje ideje?
Brine me taj poslovni plan ne znam koga uloviti da mi pomogne.
Hvala ti na javljanju. Ovo za zavod bi mi dobro došlo :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto stu 04, 2003 00:35 
Potpuno je tocno da prave informacije mozes dobit od sasvim obicnih ljudi (poduzetnika koji imaju svoje male firmice). Racunovodju moras uzeti jer se jednostavno neces imati vremena baviti i svim zakonskim zavrzlamama, ali ako od njega/nje traziis informaciju on ce te eventualno uputit na neki ured ili zakon u kojem to pise ali velike koristi od toga bas i neces imati jer kod nas svak tumaci zakon na svoj nacin. Moj ti je savjet pitaj svakoga na koga naletis. Pa makar bio i pekar iz kvarta-nikad ne znas tko te moze uputiti.
A sto se tice ovih kredita od 2%, koliko sam ja upucena, to ide na zupaniju pa ona olucuje tko ce dobit kredit a tko ne (prije toga trebas napraviti poslovni plan, koji ces najvjerovatnije morati nekomu platiti da bi ti ga napravio). Imam namjeru pozabavit se tim kreditom jer mi je nuzan, pa vam javim ako doznam sto vise: B) B) B)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto stu 04, 2003 13:25 
EULALIA je napisao/la:
BLAGO VAMA KOJI IMATE IDEJU ZA SVOJE PODUZEĆE! JA MOZGAM I MOZGAM VEĆ GODINU DANA I NIKAKO DA MI SE OTVORI NEKA "NIŠA U NIŠI"! SVAKA IDEJA KOJA MI PADNE NA PAMET ILI IZISKUJE VELIKI KAPITAL, ILI JE VEĆ TOTALNO ISFURANA NA TRŽIŠTU ILI SAM VEĆ VIDJELA TONE TAKVIH ISTIH KOJE PROPADAJU JER NISU INTERESANTNE ZA NAS!
ZAŠTO, O ZAŠTO NISAM OBDARENA PODUZETNIČKIM MOZGOM ??? IMA LI RECEPAT ZA NEŠTO TAKVO?
EKSPLODIRAT ĆU OD MUKE.

Pun sam ideja i razmišljam i sam o obrtu,no suh sam ko suharak,prazna kasa čeka se kreda.Javi se na iskrici da malo poričamo i dat ću ti ideju besplatno.grom

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon stu 24, 2003 23:09 
Draga Ana, svaka cast sto si uopce pocela razmisljati o vlastitom poslu. Mora se priznati da si hrabra.
Evo se i meni po glavi vrte neke ideje, po meni realne, a da i vas pitam za pomoc i savjet:

ideja postoji, poslovni prostor isto (trebalo bi ga preurediti, naravno, ali barem se ne treba placati najam, ako nista), strucni kadar (moja malenkost), pocetni kapital recimo 25 % potrebnoga (ostalo kreda, zna se)..., po meni bi ljetni mjeseci donosili nekih 70 % prihoda, ostatak zima,

a sada mi recite, upustiti se u to ili ne, buduci je rijec o podrucju s manjim brojem stanovnika, konkretnije Nacionalnom parku

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto stu 25, 2003 15:26 
Sviđa mi se ideja, samo ti ne bih preporučio da ideš u takvu, po meni, veliku stvar odmah.
Možda da se prvo okušaš u nečem što za početak ne predstavlja toliki veliki rizik.
Btw, i ja sam razmišljao o takvim poduhvatima, no to su za sada samo ideje.(No, ne i nerealne!)
Ako te više zanima moja razmišljanja i ideje, slobodno mi se javi na ahaaz@net.hr

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temuOdgovori Stranica: 2/2.   [ 22 post(ov)a ]
Stranica Prethodna  1, 2

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir: