Započni novu temuOdgovori Stranica: 1/1.   [ 5 post(ov)a ]
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet stu 07, 2003 15:21 
Zna li itko kakva je atmosfera u Luri?Naravno, plaća i ostale stvari... ?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet stu 07, 2003 15:26 
Nazalost, ovisi kako gdje.
Skladište i tome slično ti je kao i svugdje ako ne i gore. Place do 3.500, radna atmosfera nikakva, bozicnica dva jogurta, 5 smjena itd.
Uprava, to je druga priča. Smatram da nemas toliko jake veze, poznanstva i novaca jer inace ne bi to pitao, vec bi imao pozdra iz Carsta Luke Rajica. Ovako ti je Uprava nedostižan san! Bez uvrede!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet stu 07, 2003 15:59 
Hvala!

Ma razmišljam da im se samoinicijativno javim, pa jel kad vide moje podatke uzviknu:Evo, baš smo to tražili!!!

ha ha ha :-))))

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet stu 13, 2003 03:07 
guest je napisao/la:
Hvala!

Ma razmišljam da im se samoinicijativno javim, pa jel kad vide moje podatke uzviknu:Evo, baš smo to tražili!!!

ha ha ha :-))))

A da bi to uzviknuli životopis bi ti trebao počimati otprilike ovako:

Zovem se Jozo (ili Ljubo, Ante, Nikola, ....) Raić (ili Raguž, Jelić, Pašalić, škegro i sl.), rođen sam u Malom Hercegovačkom gradu u srcu 'Rvacke, koji se zove Konjic (ili Široki, Ljubuški isl.) ....

Radio sam tamo dvije i pol godine, i mogu reći d imaju najškolovanije smetlare u državi. Čak imaju i jednog dipl.ing. agronomije. Čudno da u prehrambenoj firmi nema odgovarajućeg mjesta za njega. Elektro i strojrske tehničare neću spominjat.

Ali može se uspjeti i bez škole. Tako je npr. direktor općih poslova po zanimanju TOKAR.
Da tokar. Neka se niko ne uvrijedi (i tata mi je tokar) ali kad završite za tokara u Šuici jako ste kvalificirani!
Još ako se prezivate R....!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet stu 13, 2003 08:50 
U ŠUJICI nema srednje škole , niti prezimena Rajić ili Raić!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temuOdgovori Stranica: 1/1.   [ 5 post(ov)a ]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir: