Započni novu temuOdgovori Stranica: 1/1.   [ 12 post(ov)a ]
Autor/ica Poruka
 Naslov: Mueller trgovina Zagreb
PostPostano: pon sij 26, 2009 00:10 
Početnik foruma

Možda netko ima informaciju kakvi su uvjeti rada. Naime čula sam da planiraju otvoriti trgovinu u Varaždinu !?

Vrh

Naslov: Re: Mueller trgovina Zagreb
PostPostano: pet vel 06, 2009 18:29 
Početnik foruma

Ne poznam nikoga da radi tamo ali vjerujem da su uvjeti fantastični,mislim ipak je to njemačka firma.

Vrh

PostPostano: pet vel 06, 2009 23:34 
Početnik foruma

Mogu reći sve najbolje o Muelleru. Plaće u filijalama su 3600 + prijevoz, a ponekad imaju i stimulacije. radi se 7h 5x u tjednu i 1x5h, međuljudski odnosi su dobri, svi koji tamo rade su zadovoljni. Kukaju samo oni koji nisu nikad iskusili nekog koma poslodavca.

Vrh

PostPostano: sub vel 07, 2009 01:15 
Početnik foruma

A imaš možda kakvu adresu ili broj telefona njihovog dućana u Zg na Jankomiru gade se može pitati za posao. Slobodna radna mjesta i takve stvari. Hvala

Vrh

PostPostano: ned vel 08, 2009 17:15 
Početnik foruma

Najbolje ti je poslati opću prijavu na adresu na Jankomiru, imaš na njihovoj webstranici, pa kad im netko bude trebao, kontaktirat će te.

Vrh

PostPostano: pet ožu 27, 2009 21:39 
Početnik foruma

....

Zadnja izmjena: sanela_barac; sri ruj 09, 2009 12:39; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: sub ožu 28, 2009 17:52 
Početnik foruma

Ako već radiš za istu plaću, ne prelazi u Muller. Neke stvari vjerojatno ovise od poslovnice do poslovnice, ali to ti je u principu jedan strogi neljudski sistem. Šefovi su polubogovi kraj kojih jedva da smiješ disati, sistem je vrlo autoritaran, iako posao sam po sebi nije težak samo što sv radno vrijeme provodiš stojeći.
Neke stvari sigurno ovise od poslovnice do poslovnice, ali iskreno, ne bih ti nikada preporučila Muller.

Vrh

PostPostano: pet ožu 19, 2010 00:06 
Početnik foruma

Radila sam u muller trgovini u west gate od dana otvorenja do sad neki dan . 16 nas dobilo otkaz, primljeni smo za stalno, znači neodređeno. Danas smo radili sutra više ne, uopće nismo imali pojma da ćemo dobiti otkaz. Je da je plaća 3 i pol i prijevoz a i to je sve tako pokvareno da čovjek nepovjeruje

Vrh

PostPostano: čet ožu 25, 2010 01:57 
Početnik foruma

....a gdje je to bolje danas?... svi misle da je negdje drugdje bolje, a kriza je posvuda...
danas treba biti spreman na sve, tko je vrijedan uvijek će naći posao, a tko je pošten i ima razumijevanja neće se bahatiti da li su nadređeni ovakvi ili onakvi (nisam nikad bila nadređena), treba se postaviti i na njihovo mjesto... imamo slobodu....;)))

Vrh

PostPostano: pet pro 24, 2010 10:57 
Početnik foruma

I iskustva??? Što zapravo radi voditelj odjela, radno vrijeme, odnosi,plaća....???
Sve inf dobrodošle :zivjeli:

Vrh

PostPostano: sri ožu 02, 2011 12:21 
Početnik foruma

radila sam u njihovoj poslovnici u karlovcu jer sam mislila da super raditi jer je njemački poslodavac,ali sam se jako zeznula!!!!Na poslu ostaju samo oni djelatnici koji imaju dobro zaleđe ili oni koji se znaju uvući u guzicu svoje voditeljice poslovnice.!!!Ne gleda se tko kako ili koliko radi već tko više zna tračeva o kolegici.U Klc.svi koji nisu imali vezu dobili su pedale,a ostali neradnici i oni bez škole,ali su zato dobri sa voditeljicom NIKOLINOM.Voditelji nemaju pojma o njemačkom koji je bio uvjet,o poslu.....itd.Ako ideš u Mueller trebat će ti puno sreće!

Vrh

PostPostano: sri ožu 02, 2011 12:25 
Početnik foruma

samo gost je napisao/la:
....a gdje je to bolje danas?... svi misle da je negdje drugdje bolje, a kriza je posvuda...
danas treba biti spreman na sve, tko je vrijedan uvijek će naći posao, a tko je pošten i ima razumijevanja neće se bahatiti da li su nadređeni ovakvi ili onakvi (nisam nikad bila nadređena), treba se postaviti i na njihovo mjesto... imamo slobodu....;)))

Nije stvar u naći posao već kako se prema tebi kao osobi ponašaju,a ti si sigurno jedan od voditelja pa ti to smeta.Nitko se ne bahati već govori istinu i iskustvo koje je prošao s tom firmom!!!!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temuOdgovori Stranica: 1/1.   [ 12 post(ov)a ]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir: