Sindikat i Uprava dogovorili da prednost pri zapošljavanju imaju djeca i supružnici radnika

Sindikat vozača i prometnih radnika ZET-a pohvalio se da su se upravom Podružnice dogovorili da prednost pri zapošljavanju u ZET-u imaju djeca ili supružnici njihovih radnika.

Sindikat vozača i prometnih radnika ZET-a pohvalio se da su se upravom Podružnice dogovorili da prednost pri zapošljavanju u ZET-u imaju djeca ili supružnici njihovih radnika.

Njihovu objavu vezanu uz zapošljavanje djece njihovih radnika koja je objavljena na internetskim stranicama Udruge sindikata vozača i prometnih radnika Hrvatske u nastavku prenosimo u cijelosti:

ZAPOŠLJAVANJE DJECE NAŠIH RADNIKANa sastanku predstavnika Sindikata vozača i prometnih radnika sa Upravom podružnice postignut je dogovor da prioritet pri zapošljavanju u podružnicu ZET prednost imaju djeca ili supružnici naših radnika. Na zahtjev Sindikata upućen prema Upravi podružnice i Upravi ZGH već je zaposlen veći broj parkirača i vozača autobusa, gdje se u dobroj vjeri vodilo briga o gore navedenom dogovoru. Nastavljamo sa pritiskom za zapošljavanje još određenog broja vozača autobusa, parkirača (kako bi parkirači koji već rade na tim poslovima mogli sukladno zahtjevu ići u promet), vozača tramvaja i drugih radnika koji su neophodni za funkcioniranje podružnice u cijelosti.

Vijest je preuzeta sa portala poslovni.hr

Utorak, 28.07.2015. / poslovni.hr