posao.hr pokreće novi ciklus projekta “Zaposli i educiraj!”

Ako želite unaprijediti svoju tvrtku, educirati zaposlenike, proširiti ili poboljšati svoje poslovanje, a nemate financijska sredstva koja bi vam to omogućila, ne brinite! Vaš vjeran partner posao.hr pomaže vam da i bez dodatnih financijskih ulaganja vaša tvrtka raste i napreduje te da vaši djelatnici postaju kvalitetniji i spremniji na nove izazove.

Projekt 'Zaposli i educiraj!'
Projekt 'Zaposli i educiraj!' provodi internetski portal posao.hr, a za cilj ima osigurati dodatne edukacije zaposlenicima čije tvrtke oglašavaju najviše radnih mjesta na posao.hr.

Svakim objavljenim oglasom, odnosno zapošljavanjem ostvarenim putem posao.hr tvrtke ostvaruju mogućnost da iskoriste dodatnu pogodnost u vidu besplatnih edukacija za nove ili postojeće zaposlenike. Projektom 'Zaposli i educiraj!' žele se nagraditi tvrtke i poslodavci koji traže nove djelatnike i na taj način doprinose gospodarskoj situaciji u Hrvatskoj.

Oglašavanjem oglasa za radna mjesta na posao.hr tvrtkama se pruža mogućnost da dobiju dodatnu vrijednost unutar svojeg uobičajenog poslovanja - ostvaruju nove mogućnosti koje će unaprijediti poslovanje tvrtke u svakom pogledu.

Kako sudjelovati?
Sve što trebate je objaviti natječaj na naslovnici posao.hr i raditi to što češće. Svaka objava oglasa se boduje, a na kraju svakog tromjesečja, zbrojit će se bodovi poslodavaca te onima koji imaju najveći broj bodova darovati edukaciju po izboru (izbor se odnosi na edukacije ponuđene od strane partnera).

Svi tražitelji posla koji se prijavljuju na oglase za radna mjesta na posao.hr, sada imaju dodatnu vrijednost jer osim željenog zaposlenja, mogu osvojiti i besplatnu edukaciju.

Pogodnosti za poslodavce koji sudjeluju u projektu:

  • besplatna edukacija za novog zaposlenog ili postojećeg zaposlenika (jednom u tri mjeseca)
  • smanjeni troškovi budžeta za edukaciju
  • predstavljanje na naslovnici portala posao.hr kao Poslodavac mjeseca

Svi poslodavci koji od 01.01.2015. na dalje, objave oglase za radna mjesta na naslovnici posao.hr ulaze u projekt 'Zaposli i educiraj!'.

Detalje i pravila projekta pročitajte ovdje.

Sretno svim poslodavcima i svim kandidatima koji se prijavljuju na natječaje objavljene na posao.hr!

Utorak, 24.02.2015.