Pseća posla: Ovaj pas zarađuje više od svih nas!

Foto: Instagram

Možda se pitate zašto ovaj pas nosi ljudsku odjeću i mislite da je smiješan, no možda vam osmijeh s lica makne činjenica da njegovi vlasnici na njemu zarađuju u prosjeku 15 tisuća dolara mjesečno.

Njegovo ime je Bodhi, pripada vrsti Shiba Inu, živi u New Yorku, a njegovi vlasnici Yena Kim i David Fung počeli su ga oblačiti u odjeću iz puke zabave. No, kako je Bodhijevih obožavatelja na Facebooku svakim danom bilo sve više, zabava se pretvorila u unosan posao. Oboje su dali otkaz na svojim poslovima te odlučili zarađivati na svom mezimcu. Pomoć im je nudio i Ben Lashes, poznatiji i kao agent slavne Grumpy Cat, no tražio je 20 posto, što njima nije odgovaralo pa su se sami počeli brinuti za promociju.

 

"Kad smo davali otkaz, nismo željeli reći o čemu se zapravo radi. Rekli smo da planiramo osnovati tvrtku i to je bilo to", otkrili su za News. No, danas će se rado pohvaliti svojim poslovnim uspjehom, jer Bodhi trenutno ima 150 tisuća sljedbenika na Instagramu, snima reklame, odrađuje modna snimanja te zarađuje u prosjeku 15 tisuća dolara na mjesec.
 
Bodhijev profil možete naći pod imenom Menswear Dog i vjerujte nam, oduševit ćete se.
 
Vijest je preuzeta sa portala index.hr

Četvrtak, 30.10.2014. / index.hr