5. Career Boot Camp

Internetski portal posao.hr 2016. godine organizirat će peti po redu Career Boot Camp na kojem će se odabrani studenti završnih godina fakulteta pripremiti za skori ulazak na tržište rada te svojim vještinama i znanjima predstaviti budućim poslodavcima. Okupljanje nove grupe studenata nastavak je protekla četiri Career Boot Campa održana u 2014. i 2015. godini, koji su izazvali velik interes studenata i poslodavaca.

U četiri dana odabrani studenti će raditi na rješavanju zadataka s budućim poslodavcima, sudjelovati na predavanjima i brojnim radionicama na kojima će učiti o načinu funkcioniranja korporativnog svijeta i kulture.  Studenti će tako moći saznati  koje vrline, znanja i vještine poslodavci traže, kako graditi svoju karijeru, u koja znanja uložiti trud i vrijeme, saznati što poslodavci očekuju od njih te druge informacije koje će im omogućiti osobni i profesionalni razvoj.

Career Boot Camp posebno će koristiti i stručnjacima iz ljudskih resursa koji će imati priliku upoznati i kontaktirati najmotiviranije studente, pratiti njihov razvoj iz akademskog u poslovni svijet te im ponuditi stručne prakse ili ih potencijalno zaposliti u svojim tvrtkama. Pronalazak mladih, proaktivnih zaposlenika i njihovo zapošljavanje i razvoj, izazovi su za mnoge kompanije koje su svjesne važnosti zapošljavanja perspektivnih mladih osoba.

Krajnji cilj Career Boot Camp jest stvoriti bazu najboljih studenata koji će nakon završenog fakulteta, imati poslovne ponude i kvalitetan networking s ostalim studentima i stručnjacima iz ljudskih resursa vodećih hrvatskih tvrtki.
Podsjetimo, Career Boot Camp je jedinstveni projekt ovakve vrste u Hrvatskoj – riječ je o višednevnom interaktivnom događanju na  kojem izabrani studenti sudjeluju u radionicama, rješavanju zadataka te se svojim znanjima i vještinama predstavljaju stručnjacima iz upravljanja ljudskim resursima vodećih internacionalnih i domaćih kompanija.

Također, napominjemo da je sudjelovanje za studente u projektu Career Boot Camp u potpunosti BESPLATNO!

Više detalja o načinu prijave objaviti ćemo uskoro. 🙂